2012. máj 23.

Lehetetlenségek

írta: Göbölyös N. László
Lehetetlenségek

A Férfi és a Nő annyira szerették egymást, hogy a leglehetetlenebb helyeken és pózokban is képesek voltak szeretkezni anélkül, hogy ez a legkisebb megerőltetést jelentette volna számukra. A kezdeményező mindig a Nő volt, de a Férfi nem volt semminek sem az elrontója. Így egy alkalommal azt találták ki, hogy úgy lesznek egymáséi, hogy közben végig „talicskázzák” a főutcát, és az aktus közben a férfi, két tenyerével előre, lábaira hátra tolja magukat, a vele összetapadt, de a levegőben lógó nővel.

Így is tettek, a legnagyobb szerelemben és örömben, és az sem tudta őket kizökkenteni, hogy ismerősök tömkelegével találkoztak, akikkel kölcsönösen üdvözölték egymást az úton. Senki nem háborodott fel e testi szerelem lehetetlen határtalanságát.

Végül, szerelmük tetőpontján, egy mellékutcai bérház udvarán roskadtak le, és bevallották egymásnak, hogy a végére egy kicsit elfáradtak. Onnan azonban néhány perc múlva elzavarták őket, hivatkozva egy táblára, mely szerint koldulni, házalni és hajléktalanni rendőrileg tilos.

Szólj hozzá