2014. feb 01.

Elmeél 25.

írta: Göbölyös N. László
Elmeél 25.

Nyilvánosháztartásba vétettünk.

Évek óta terjed az a baromság a neten, hogy a heavy metaltól elemei hull szét a vérünk. Innentől már csak egy lépés a sátánista vád. Én idestova 44. éve hallgatok heavy metalt (a Black Sabbath Paranoidja volt az első élmény) és remek a vérképem. Továbbá biztosítom a világot, hogy számaim összege sem 666.

Egy 131 évvel ezelőtti parlamenti vitában egy hírhedt antiszemita képviselő szó szerint ugyanazokat a szövegeket nyomta a zsidó világuralmi összeesküvésről, a keresztények elnyomásáról, mint napjainkban. Igaza volt a sánta doktornak: az állandóan ismételgetett hazugságot egy idő után igazságnak hiszik.

Kan-pány helyett nőstény-feltárásra szavazok.

A világ leghírhedtebb géppisztolyának feltalálója halála előtt bűnbánatot gyakorolt a sok millió halott miatt, amelyet „édes gyermeke” okozott és a moszkvai pátriárka feloldozta őt. Mily egyszerű is a megtisztulás a hívő gyilkosoknak! Ilyenkor reménykedem igazán, hogy nincs mennyország.

Ha minden gonosztevő azzal védekezne, hogy verte az apja és domina volt az anyja – jobb esetben kurva – akkor ki bűnhődne meg tengernyi gazságukért?

Ha kutya lennék, kizárólag a tilalomfákat vizelném le.

Szólj hozzá