2016. ápr 28.

Meztelen ebéd Londonban

írta: Göbölyös N. László
Meztelen ebéd Londonban

the-bunyadi-restaurant-tout-nu-londres-concept.jpg

Nem William S. Burroughs botrányos regényének megelevenítésére vállalkoznak Londonban, csupán a naturizmus gyönyöreit ültetik át júniustól a City egyik éttermében.

„Szabaduljatok meg mindentől, mobiltelefontól, tablettől, elektromos energiától és ruhától. Térjetek vissza a modern élet csapdáitól mentes tiszta élethez!” – hirdeti magát a The Bunyadi’s, az első „meztelen és tiszta étterem”, ahol, aki akar, meztelenül és minden komfort nélkül étkezhet, faasztaloknál, agyagtányérokból, garantáltan „friss”, minden különösebb készítést nem igénylő, ízesítés nélküli ételeket, gyertyafény mellett.

Az öltlet a Lollipop csoportté,amely már Londonban létrehozta az ABQ karavánbárt, amelyben a pincérek vegyészeknek öltözve „molekuláris” koktélt szolgálnak fel. A The Bunyadi’s honlapján meghirdetése után néhány nappal már több mint 10 ezren foglaltak asztalt.

Minden vendég valószínűleg nem lesz Ádám- és Éva-kosztümben, de a jelentkezőknek megküldött instrukciókban leírják, hogy hol lesznek az öltözők, ahol le lehet vetkőzni. Az asztalok  box-szerűen lesznek elválasztva egymástól, hogy mindenki megőrízhesse inkognitóját.

A felszolgálók is választhatnak: lehetnek teljesen pucérak, de használhatnak „fügefalevelet” is.

A 42 asztalra tervezett vendéglőben a kiszolgálás szigorúan az érkezés sorrendjében történik majd és egy étkezés személyenként, italt is beleértve, kb. 55-65 font lesz.

Szólj hozzá

erotika vendéglátás gasztronómia London Nagy-Britannia